Wethouder Inge Klein Gunnewiek overhandigt de bloemen aan Jan van der Heide van De Vreehorst. Foto: 100% Winterswijk
Wethouder Inge Klein Gunnewiek overhandigt de bloemen aan Jan van der Heide van De Vreehorst. Foto: 100% Winterswijk

Twee nieuwe inspiratiepunten Winterswijk

Vakantiepark De Twee Bruggen en camping Vreehorst openen VVV Inspiratiepunt

WINTERSWIJK - Recentelijk hebben camping Vreehorst en vakantiepark De Twee Bruggen een eigentijds inspiratiecentrum geopend. Op moderne en interactieve wijze worden gasten er geïnformeerd en geïnspireerd om er op uit te gaan en de omgeving te verkennen. De inrichting en opzet is in dezelfde stijl als het VVV Inspiratiepunt in het oude raadhuis in Winterswijk. 

Naast prachtige afbeeldingen van het Nationaal Landschap, worden er op de wanden tips weergegeven over de omgeving. Ook bezienswaardigheden en musea worden uitgelicht. Op diverse plekken zijn interactieve elementen toegevoegd, waarmee bezoekers op verrassende wijze geïnspireerd worden om de omgeving te verkennen. Ook kunnen er wandel- en fietsroutes op maat worden samengesteld.

Wethouder Klein Gunnewiek en burgemeester Bengevoord hebben de nieuwe inspiratiecentra bewonderd. Zij geven aan: “Zowel vanuit de gemeente als vanuit de promotie van 100% Winterswijk hebben wij veel waardering voor deze investering. Er wordt door ondernemers, zowel in het buitengebied als in het centrum, heel hard gewerkt om de stijgende lijn in bezoekersaantallen vast te houden. Een van de onderdelen hiervan is een aantrekkelijke informatievoorziening. Een eenduidige uitstraling van de Achterhoek en Winterswijk zorgt voor herkenbaarheid. We willen immers dat bezoekers een fijne tijd hebben en enthousiast raken om terug te komen.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden