Leden Hippische Vereniging Winterswijk pakken prijzen

WINTERSWIJK - Na een rustig wedstrijdjaar met enkel wat meetmomenten worden er inmiddels weer volop hippische wedstrijden georganiseerd. Verschillende leden van Hippische Vereniging Winterswijk behaalden successen. Milou Onderdijk won met Just Do It een derde prijs tijdens de springwedstrijd in Haaksbergen in de klasse Z. Een paar dagen later kwam Milou aan start in Vragender. Daar mocht ze met Cavallaro in de klasse BB een tweede prijs ophalen. In Haaksbergen won Cavallaro opnieuw een tweede prijs in de klasse BB. In de klasse B won Milou met Promise van ‘t Beukenhof een derde prijs.

Marly Aarnink was succesvol in de klasse L1 dressuur in Ruurlo. Daar won ze met Lotus Silent van de Binnenvelder een eerste prijs met 202 punten.

De afgelopen weken zijn in sneltreinvaart de selectiewedstrijden voor de Gelderse kampioenschappen verreden. De volgende leden hebben zich weten te plaatsen voor de kampioenschappen op 31 en 31 juli in Zevenaar:

Dressuur pony’s:
Sofie ten Pas met Mistery Lana (klasse B cat. D/E), Sofie ten pas met Presley E The King (klasse L1 cat. D/E), Elize Wijnveen met Promise (klasse L1 cat. D/E), Marly Aarnink met Lotus Silent van de Binnenvelder (klasse L1 cat. D/E, 1e reserve)., nouk Kempers met Equitalle (klasse M1 cat. D/E), Liza Aarnink met Gaudi (klasse M1 cat. D/E), Shelby Groothuis met Spoekedammetjes Dien (klasse M2 cat. D/E)

Dressuur paarden:
Sterre Hoitink met Louis Vuitton (klasse B, 1e reserve), Marly Aarnink met Jolas (klasse L2), Tessa Delger met Hampton (klasse M1), Danique Oonk met Kansas (klasse M1), Chelsea Hogeslag met J’Adore (klasse M2), Britt Oonk met Golden Lady (klasse Z1), Tessa Delger met Golden Elvis (klasse ZZ-licht)

Springen pony’s:
Sofie ten Pas met Presley E The King (klasse B, 2e reserve), Anouk Kempers met Equitalle (klasse M)

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden