De Seniorenraad vergadert

Seniorenraad vergadert

WINTERSWIJK -  Op maandagmorgen 26 juli om 9.30 uur komt de Stichting Seniorenraad Winterswijk in een openbare bestuursvergadering in ‘t Gasthuus, Gasthuisstraat 96-20, hoek Misterade, bijeen.

De bijeenkomst is openbaar en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De bijeenkomst wordt tevens aangekondigd op de website: www.seniorenraadwinterswijk.nl. Daar is ook de agenda te vinden. De bijeenkomst wordt gehouden conform de richtlijnen van het RIVM. Bij binnenkomst vindt men aanwijzingen hoe te handelen.
De Stichting Seniorenraad heeft tot doel het bepleiten en behartigen van belangen van alle senioren van 55 jaar en ouder in de gemeente Winterswijk. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door ongevraagd en gevraagd van het uitbrengen van adviezen aan het gemeentebestuur over hun beleidsvoornemens. In het stichtingsbestuur hebben vertegenwoordigers van de drie lokale ouderenbonden, evenals de STOA ( Stichting Ouderen Actief ) en een aantal leden op persoonlijke titel zitting. De Stichting Seniorenraad adviseert over Zorg, Welzijn en Wonen; Mobiliteit, Veiligheid en Woonomgeving. Om 10.00 uur komt een delegatie van het Platform Armoedevrij Winterswijk voor een korte uitleg.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden