FC Trias Leon ten Elshof, rechts namens FC Winterswijk Ruut Beijers. Foto: PR
FC Trias Leon ten Elshof, rechts namens FC Winterswijk Ruut Beijers. Foto: PR

Handen in één voor zomeravondvoetbal jeugd

Algemeen

WINTERWIJK - Onlangs maakte FC Trias bekend dat in de zomermaand, wanneer de trainingsvelden leeg zijn, het zomeravondvoetbal niet door kan gaan. Een gebrek aan vrijwilligers die een avond toezichthouder willen zijn is de reden. FC Winterswijk had ook het voornemen om het complex open te stellen voor de jeugd van Winterswijk. Gelukkig weten de clubs elkaar te vinden tijdens het tekenen van het convenant met De Graafschap. Snel zijn de lijntjes gelegd en werd besloten om de last op vrijwilligers van beide clubs te verdelen.

Leon ten Elshof van FC Trias en Ruut Beijers van FC Winterswijk stelden de data voor bij toezichthouders en in no time werd invulling gegeven aan vier avonden. Dit zorgt ervoor dat de jeugd uit heel Winterswijk om de week van harte welkom is om te komen voetballen. Geen vastgesteld trainingen, maar de hekken gaan open voor iedereen die een balletje wil trappen.

Op woensdag 14 en 28 juli zet FC Winterswijk de hekken open van 18.30 tot 21.30 uur. Op de woensdagen 21 juli en 4 augustus zal bij FC Trias alle ruimte zijn voor de jeugd uit Winterswijk.

Er kan gebruik gemaakt worden van de doeltjes, de kunstgrasvelden (hoofdvelden) en mocht het echt nodig zijn, dan is er een mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet. Wie zelf ouderwets, met een paar jassen een potje voetbal spelen, is natuurlijk ook welkom. Het plezier voor de jeugd staat voor beide heren van de twee voetbalverenigingen voorop. Iedereen die wil voetballen is dan ook welkom.
Per avond zullen een aantal toezichthouders van de clubs aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. Aan het einde van de avond wordt met iedereen die aanwezig is gezorgd dat het veld leeg is van doeltjes en dat rommel is opgeruimd.

Mocht iemand zich geroepen voelen om als toezichthouder te willen helpen op deze gezellige avond dan zijn ze natuurlijk altijd van harte welkom. Laat het dan weten bij een van de beide clubs. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant