Afbeelding

Klassiekertoerrit ‘Rondumme Wenters’

XInterviews & Achtergrond

Zondag 25 juli rijden liefhebbers met klassieke auto’s de door Wim te Riet uitgezette toeristische toerrit ‘Rondumme Wenters’, letterlijk rondom Winterswijk. De deelnemers maken tijdens de ongeveer 105 kilometer lange rit kennis met de prachtige omgeving van Winterswijk én de heerlijke streekproducten die deze mooie gemeente in het oostelijkste puntje van de Achterhoek te bieden heeft.

Waar en wanneer?
Datum: Zondag 25 juli 2021.
Tijdstip: Start om ongeveer 10:00 uur (nadere informatie wordt per mail verstrekt)
Start en finish: Hotel Restaurant De Lindeboom, Winterswijk.
Tussenstop in het hartje van Winterswijk, bij Hotel Stad Munster.


Rondumme Wenters rallyschild

Wat kunnen de deelnemers verwachten?
Natuurlijk een prachtige rit van ongeveer 105 km rondom Winterswijk.
Maar eerst ontvangst met koffie of thee ‘met iets erbij’ bij Hotel Restaurant De Lindeboom.
Na de ochtendetappe zijn de deelnemers te gast bij Hotel Stad Munster waar genoten wordt van een kleine, lichte lunch.
Startend vanuit hartje Winterswijk leidt de route de deelnemers via de andere helft van Nationaal Landschap Winterswijk terug naar De Lindeboom.
Daar wacht hen een Winterswijks buffet met achterhoeks naegelholt, naegelholtham met peper, Winterswijkse forel en dergelijke als vooraf. Maar ook hoofdgerechten met o.a. een heel speenvarken.
Uiteraard met bijpassende bijlagen (sauzen, groenten en aardappels). Ook een klein dessert zal niet ontbreken en uiteraard is dit alles inclusief drankje (bier, fris of wijn).
Verder krijgt men een mooi routeboek, met daarin toeristische informatie over de omgeving en ter herinnering een rallyschildje.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 150,- per equipe van 2 personen.

Deelname
Deelname is voorbehouden aan equipes met auto’s met een bouwjaar tot en met 1980, óf auto’s waarvan het model toen al in productie was. Voor bijzondere auto’s kan in overleg een uitzondering gemaakt worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant