Feestelijk onthaal voor meester René op ’t Kempken. Foto: PR
Feestelijk onthaal voor meester René op ’t Kempken. Foto: PR

Feestelijk onthaal voor meester René op ’t Kempken

Algemeen

MEDDO -  Vrijdag was het feest op ’t Kempken in Meddo. Meester René Sanders neemt afscheid na een loopbaan van meer dan 40 jaar. In 1978 begon hij na de militaire dienst als leerkracht in Winterswijk. Via Aalten en Neede kwam hij in 1992 terecht op ’t Kempken in Meddo. Daar heeft hij jarenlang groep 3-4 onder zijn hoede gehad. “Een geweldige betrokken en lieve collega, we gaan hem zeker missen”, aldus de directeur.

Vrijdagmorgen vroeg werd hij thuis opgehaald door zijn drie kinderen en zeven kleinkinderen, op de fiets. René is een fervent fietser en heeft ook altijd heen en weer naar school gefietst. De laatste rit naar school, samen met zijn gezin vond hij dan ook prachtig. “Een complete verrassing, geweldig, ik wist van niets”, aldus René.

Na het onthaal op school volgde er een openingsconcert door de muzikanten en dansers van Jambo, een Afrikaanse theatergroep. Als lunch kwam er een echte frietkraam op het plein, de traktatie van meester René voor alle leerlingen. Gedurende de dag volgen alle leerlingen workshops, na de middag volgde er een spetterend optreden. 16 juli is de laatste werkdag van René, dan zit het er voorgoed op.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant