<p>Fysio- en oefentherapie Den Papendiek verbouwd en heringericht</p>

Fysio- en oefentherapie Den Papendiek verbouwd en heringericht

(PR)

Fysio- en oefentherapie Den Papendiek verbouwd en heringericht

‘Zien bewegen, doet bewegen!’

GROENLO- Een open en efficiënt ingerichte oefenzaal waar patiënten werken aan een betere gezondheid. Dat was wat eigenaren Bas Bruinewoud en Sjoerd Miggelbrink voor ogen hadden. De verbouwing van Fysio- en oefentherapie Den Papendiek is uitstekend gelukt; meer ruimte, meer openheid en een ontspannen sfeer. 

Uitdagend
“We hebben alles aangepakt, alleen het team is hetzelfde gebleven”, vertellen Bas en Sjoerd. “We wilden vooral graag een grotere oefenzaal zodat onze patiënten, ook degene in de wachtkamer, kunnen zien dat er bewogen mag worden. Zien bewegen, doet bewegen. Mensen zien zo ook dat ze niet de enige zijn met klachten. En als andere mensen een bepaalde oefening wél kunnen of in elk geval proberen, werkt dat uitdagend.” In de oefenzaal worden ook weer fitnessgroepen gestart. De groepen zijn nu zo ingedeeld dat er ruimte is voor individuele training op de nieuwe apparatuur en vervolgens een gezamenlijke circuittraining, allemaal onder begeleiding van een fysiotherapeut. “Veel mensen willen bij ons blijven omdat ze graag onder professionele begeleiding aan hun gezondheid willen werken”.

Naast de oefenzaal hebben ook de behandelkamers een nieuw uiterlijk gekregen. Hier is natuurlijk voldoende ruimte voor de hands-on behandelingen en eventueel ook voor oefeningen. 

Specialisaties
Alles in de praktijk is mooi, nieuw en sfeervol. “Maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van de behandeling. We werken hier met 10 medewerkers waarvan 8 therapeuten die allemaal een eigen specialisatie hebben. Veelal manuele therapie maar ook kinderfysiotherapie, (psychosomatische)oefentherapie Cesar/Mensendieck, shockwavetherapie, echodiagnostiek, dry-needling, ademtherapie en heel actueel, long- en Covid-19 revalidatie.”

Beltrum
Ook is er een praktijkruimte in De Wanne te Beltrum waar tot nu toe, drie dagdelen per week een fysiotherapeut werkt. Daarnaast komen we op vaste dagen bij het Hassinkhof en doet Bas revalidatie voor sporters op het voetbalveld van Vios Beltrum. “Daar werk ik voornamelijk met voetballers maar ook met andere sporters. Er is daar volop ruimte voor de sport-specifieke bewegingen.”

Fysio- en oefentherapie Den Papendiek is uiteraard gevestigd in het gelijknamige gezondheidscentrum.

Er zal t.z.t. nog een opening/open dag georganiseerd worden voor alle belangstellenden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Fysio- en oefentherapie Den Papendiek? Kijk dan op www.fysiodenpapendiek.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Fysio- en oefentherapie Den Papendiek. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden