CREATIEVE ACTIVITEITEN BIJ DIA-U VOOR KIDS DIE MEER ZELFVERTROUWEN WILLEN

Speciaal voor kinderen die meer zelfvertrouwen willen organiseert DIA-U Kindercoaching en mindfulness deze zomer – SUMMER-U. SUMMER-U zijn laagdrempelige middagen bomvol creativiteit voor kinderen van circa 8 tot 12 jaar die steviger in hun schoenen willen staan en na de zomer vol zelfvertrouwen aan het nieuwe schooljaar willen beginnen. De middagen vinden plaats op de vrijdag van 23 juli tot en met 20 augustus. Kinderen kunnen één of meerdere middagen bijwonen. Elke middag staat in het thema van zelfvertrouwen.

Lies Balduk licht toe: “Wij hebben een pittig jaar achter de rug. En voor velen is nog niet zeker of een zomervakantie mogelijk is. Voor kinderen die juist nu wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken, organiseer ik SUMMER-U, een reeks creatieve middagen waarin we op een leuke manier met zelfvertrouwen en ontspanning aan de slag gaan. Zo maken we bijvoorbeeld een krachtstok, beplakken we een me-kaart, doen we verschillende visualisatie- of mindfulnessoefeningen en ontdekken we kwaliteiten. Je kind ontspant, leert nieuwe kinderen kennen en werkt tegelijkertijd aan een steviger zelfvertrouwen.”

Naast deze zomerse activiteiten kunnen kinderen in de leeftijd van circa 8 tot 12 jaar die gepest worden en/of weerbaarder willen worden bij Lies terecht voor 1:1 coaching of voor de weerbaarheidstraining Bikkels in de Dop. Denk aan meisjes of minder stoere jongens die moeite hebben om ‘nee’ te zeggen tegen leeftijdsgenootjes of voor zichzelf op te komen. “Ik leer jouw kind hoe hij helemaal zichzelf kan zijn en wat zijn kwaliteiten zijn en hoe krachtig je gedachten zijn. Het gevolg? Een kind dat straalt van zelfvertrouwen en gelukkig is met wie die is.”

Mindfulness

Naast kindercoaching biedt DIA-U ook mindfulnesstrainingen voor kinderen en volwassenen. Deze trainingen kunnen individueel alsook in een groep gevolgd worden.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kun je doen per telefoon, mail of via het contactformulier op de website www.dia-u.nl

BEDRIJF                  
EIGENAAR         Lies Balduk
SINDS                 1 februari 2021 gevestigd in De Tuber
ADRES                 Beatrixpark 24, 7101 BN Winterswijk
TELEFOON         06-36015877
E-MAIL                 LIES@DIA-U.NL
WEBSITE                www.dia-u.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door DIA-U Kindercoaching en Mindfulness. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden