<p>Ans werd in het zonnetje gezet na de beachtraining. . Foto: PR</p>

Ans werd in het zonnetje gezet na de beachtraining. . Foto: PR

Na 25 jaar zaal toch op het zand

WINTERSWIJK - Hoe verrast kun je worden op de beachvelden van Skopein Wivoc. Ans Huizinga-de Groot ging afgelopen woensdagmorgen, tussen twee vakanties in nog even trainen en werd in het zonnetje gezet. Nadat Ans het laatste punt had gemaakt was dit ook gelijk het einde van de ruim 1,5 uur durende training op het zand. Verbaasd was ze dat enkele niet beachende recreantleden aanwezig waren voor een kopje koffie. Voorzitter/beachtrainer Geert Beijers vroeg even ieders aandacht en memoreerde dat op 26 februari 1996 Ans zich voor de 2de keer had aangemeld als lid van de vereniging. Dus een 25-jarige jubilaris.

Normaal gesproken zou zij op de algemene ledenvergadering gehuldigd worden maar genoot toen nog van haar vakantie. Ans was erg verrast door de aandacht, felicitaties en attenties. Ze is één van de vele recreanten die in deze coronatijd het volleyballen op het zand heeft ontdekt. En daarmee toont ze aan dat beachvolleybal dus iet allen voor de jeugd is. .

Een voorbeeld dat vele Winterswijkers deze zomer kunnen volgen. Elke woensdagochtend, en bij voldoende animo ook de donderdagochtend of middag is er de mogelijkheid om kennis te maken met beachvolleybal voor senioren. Of men tot deze groep behoort bepaal iemand natuurlijk zelf. De leeftijd is niet echt van belang. Omdat het om een kennismaking gaat zijn er geen kosten aan verbonden. Sportief bezig zijn, plezier en elkaar ontmoeten staan op deze ochtenden/middag hoog in het vaandel. Een mailtje met je naam, telefoonnummer, voorkeur dag en tijdstip aan info@wivoc.nl is voldoende.

Er wordt gekeken op welke momenten er voldoende aanmeldingen zijn en men krijgt hierover bericht. De eerste kennismakingstraining is op woensdag 30 juni of donderdag 1 juli. Wanneer iemand na de zomer denkt dit wil ik ook wel eens in de zaal proberen, dan is er ook gelegenheid om een aantal keren gratis mee te trainen bij een startersgroep.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden