Concert bij Rosenhaege. Foto: PR
Concert bij Rosenhaege. Foto: PR

Flaneerconcert in het park van Rosenhaege

Musiklandschaft Westfalen brengt ‘Zo klinkt de zomer’

KOTTEN - Het laatste flaneerconcert van de organisatie Musiklandschaft Westfalen is alweer 8 maanden geleden. Op 27 juni 2021 zal het eindelijk weer lukken. Onder het motto ‘zo klinkt de zomer’ is er een concert in de schitterende ambiance rond Rosenhaege in Kotten nabij de Duits-Nederlandse grens.

Drie ensembles spelen werken uit verschillende epochen. Zowel klassieke-, als moderne muziek staat er op het programma. Musici van het festival Filharmonie Westfalen, zullen samen met Joszef Lendvay en zijn ensemble ‘Soliszti’ een muzikaal vuurwerk ontsteken. Op Rosenhaege zullen ze worden ondersteund door het saxofoon- ensemble Älliage Quintet, dat ook 2 jaar geleden op het landgoed van Schulze Siehof en destijds op Rosenhaege voor furore zorgde.

Op deze dag worden drie verschillende mini concerten gegeven van elk een half uur op verschillende plaatsen in het park. De toehoorders kunnen door de tuinen en het park flaneren en genieten van de muziek. Voor iedere gast is een verplaatsbare stoel ter beschikking.

In verband met de geldende coronamaatregelen, is het toegestaan 2 uur op Rosenhaege te verblijven. De verschillende uitvoeringen beginnen op 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Bij het concept hoort dat iedere bezoeker bij de ingang een stoel krijgt en een plaats zoekt voor het ensemble met in achtneming van de geldende afstandsregels.

Rosenhaege is deze dag voor ander bezoekers gesloten. Verdere informatie en kaarten (à 29 euro) is te vinden op www.musiklandschaft-westfalen.de

Rosenhaege is te vinden aan de Bekeringweg 8, Winterswijk-Kotten, tel. 06-53673909.


www.rosenhaege.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden