Twee leerlingen van de cursus 'muziek maak je zelf 2020' tijdens de afsluiting van de cursus. Foto: PR
Twee leerlingen van de cursus 'muziek maak je zelf 2020' tijdens de afsluiting van de cursus. Foto: PR

Muziek maak je zelf van start

WINTERSWIJK - Muziekvereniging Eendracht start met muzieklessen voor basisschoolleerlingen 'muziek maak je zelf'. Op een leuke en laagdrempelige manier maken kinderen kennis met muziek. De kinderen mogen de verschillende instrumenten uit het orkest bespelen en ook leren zij ritmes en het begin van samenspelen.

De cursus is op de vrijdagmiddagen 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni, van 17.45 tot 18.30 uur. Het eindigt met een echt concert op vrijdag 2 juli. Natuurlijk let de vereniging hierbij op de dan geldende coronamaatregelen.
De lessen worden gegeven in de Klephoorn, Laan van Hilbelink 6-9. En: de eerste 10 kinderen die zich aanmelden krijgen van Eendracht een tegoedbon voor een lekkere koude verrassing.
Voor de cursus wordt een bijdrage gevraagd van 10 euro per kind. Mochten de kosten (nu, of voor een eventuele muzikale toekomst) een bezwaar zijn vraag dan naar regelingen van de gemeente via de Post: 0543-543960. Aanmelden voor 'muziek maak je zelf' kan per email bij Willeke via muziekmaken@eendracht-winterswijk.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden