<p>Bied mee op een optreden met meet & greet van Suzan & Freek bij het Openluchttheater in Eibergen. Foto: PR</p>

Bied mee op een optreden met meet & greet van Suzan & Freek bij het Openluchttheater in Eibergen. Foto: PR

Rotary blij met succes van ‘de allerallereerste’

Bied mee op optreden Suzan en Freek mét meet & greet

Door Kyra Broshuis

OOST GELRE - De veilingsite van Rotary Achterhoek Oost www.achterhoek.allerallereerste.nl Is een doorslaand succes. De site werd in het leven geroepen om de horeca en evenementenbranche in de Achterhoek een steuntje in de rug te geven. “En dat is hard nodig”, zegt Hylke ter Beest van Rotary Achterhoek-Oost. “De ondernemers staan te springen om weer mensen te kunnen ontvangen en wij helpen ze er graag bij.”

Wekelijks nieuwe kavels
De veilingsite biedt de mogelijkheid om als allerallereerste gebruik te kunnen maken van de diensten van de ondernemers. Elke week staan er nieuwe kavels waar op geboden kan worden. “Het is mooi om te zien dat de ondernemers zelf ook heel creatief zijn in het bedenken van aantrekkelijke acties. Zo heeft bijvoorbeeld bioscoop Skopein in Winterswijk een kavel uitgezet voor een volledige bioscoopzaal voor 75 personen, daar is heel goed op geboden. Ook de kavel van carnavalsvereniging De Knunnekes uit Groenlo met een VIP-pronkzitting voor 8 personen is erg gewild. Dat geldt eigenlijk voor alle kavels. Het is goed om te zien dat de mensen zich echt realiseren dat gaat om dat steuntje in de rug.” De Achterhoekse ondernemers doen massaal mee aan het initiatief van Rotary Achterhoek. “We krijgen aanmeldingen uit veel verschillende plaatsen. De ondernemers zijn blij dat we dit voor hen doen. De opbrengst gaat ook echt naar de bedrijven zelf en een klein deel wordt, op vrijwillige basis, door de ondernemers gedoneerd voor goede doelen in de regio.”

Suzan & Freek
Voor de komende week, de allerlaatste week van deze bijzondere actie, staan er weer zeer interessante kavels op stapel. “Heel bijzonder is de kavel met 4 kaarten voor Suzan & Freek in het Openluchttheater in Eibergen. Het muzikale duo heeft daar zelf nog een meet & greet aan toegevoegd. Fantastisch dat ook artiesten zich hier voor inzetten. Ook hebben we een bijzonder kavel van ‘t Doktertje uit Lichtenvoorde: ‘Stappen als een eindbaas met 4 personen’.” Ter Beest kijkt zeer tevreden terug op de bijzondere actie voor de horeca. “Wij doen als Rotary veel meer dan alleen goede doelen in het buitenland steunen. We richten ons de laatste jaren juist steeds meer op het verbeteren van het welzijn in onze eigen regio. Zo komen we binnenkort met een hele mooie actie voor kinderen in de Achterhoek. Ook in onze regio zijn kinderen die heel goed een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”


www.achterhoek.allerallereerste.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden