<p>Wethouder Inge klein Gunnewiek ging langs bij aannemer Thijs Tenbergen om het hoogste punt te vieren. Foto: PR Gemeente Winterswijk</p>

Wethouder Inge klein Gunnewiek ging langs bij aannemer Thijs Tenbergen om het hoogste punt te vieren. Foto: PR Gemeente Winterswijk

Hoogste punt nieuw bedrijfspand Tenbergen bereikt

WINTERSWIJK - Nadat er jarenlang verouderde bedrijfspanden stonden, wordt er nu hard gewerkt aan de revitalisatie van bedrijventerrein aan de Parallelweg. Bouwbedrijf Tenbergen heeft vorige week het hoogste punt van hun nieuwe bedrijfsverzamelgebouw bereikt, waarin zij zich straks samen met twee andere partijen gaan vestigen. Wethouder Inge klein Gunnewiek kwam het moment vieren met een bos bloemen voor de aannemer.

“Ik ben blij dat we Winterswijkse ondernemers weer een plekje binnen onze gemeente hebben kunnen bieden om zich verder te ontwikkelen, en dat we met deze nieuwbouw het straatbeeld van de Parallelweg flink verbeteren.” zo licht wethouder klein Gunnewiek toe.

Bouwen aan de toekomst
Er wordt bij de bouw op het perceel van zo’n 2300 vierkante meter aan de toekomst gedacht. Het pand wordt op een duurzame manier gebouwd, zonder gasaansluiting. De nieuwbouw biedt voor de bedrijven zelf ook weer voldoende ruimte om verder te groeien.
Naast het perceel ligt nog een perceel van zo’n 6500 vierkante meter dat ook al is verkocht. Ook in de tegenovergelegen Spoorzone zijn volop ontwikkelingen. "We vinden het belangrijk dat Winterswijkse ondernemingen zich in hun eigen gemeente kunnen blijven (door)ontwikkelen. Zoals de bedrijven Obelink en Winterwarm, die dit jaar starten met hun omvangrijke nieuwbouw. Om aan deze lokale behoefte te blijven voldoen, werken we momenteel hard aan de locatiekeuze voor een nieuw bedrijventerrein', schrijft de gemeente in een persbericht.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden