Lensink Tweewielers sociaalste ondernemer

WINTERSWIJK - Lensink Tweewielers is in de jaarlijkse verkiezing van SP Winterswijk door een meerderheid van de kiezers verkozen tot sociaalste ondernemer van 2021.

Zoals ieder jaar heeft de SP Winterswijk weer de verkiezing van de sociaalste ondernemer van het jaar gehouden. In de verkiezing van dit jaar, met de traditionele uitreiking op 1 mei, Dag van de Arbeid, hebben drie ondernemers, die zich onderscheiden hebben in hun combinatie van ondernemerschap en een actieve, sociale rol in de Winterswijkse gemeenschap, meegedongen naar de prijs van sociaalste ondernemer van 2021.

Tijdens een openbare verkiezing via de site van SP afdeling Winterswijk, hebben ruim 500 mensen gestemd op een van de drie, door de inwoners van Winterswijk aangedragen, kandidaten van dit jaar:

Theater De Storm, Groente en Fruitspecialist Koos Prins en Lensink Tweewielers

Hierbij is Lensink Tweewielers als winnaar uit de bus gekomen, met ruim 50% van de uitgebrachte stemmen.

In de gegeven motivaties door de kiezers werd vooral aangegeven dat Remco en Tamara Lensink altijd klaar staan voor alle klanten en dat ze daarbij oog hebben voor de maatschappelijk verantwoordelijkheid die ze als ondernemer in de buurt en in de gemeente hebben. Het meedenken met klanten die het financieel moeilijk hebben en toch afhankelijk zijn van hun fiets, het kosteloos verhelpen van kleine problemen en het actief meedenken met de Stichting Leergeld om ook fietsen mogelijk te maken voor kinderen die hier anders geen mogelijkheden toe hebben. Daarnaast heeft de winkel een actieve rol als ontmoetingsplek in de wijk, zeker na het verdwijnen van de supermarkt aan de Kloetenseweg.

Redenen genoeg voor de inwoners van Winterswijk om dit jaar Lensink Tweewielers te verkiezen tot sociaalste ondernemer 2021. Het bestuur van de SP afdeling Winterswijk feliciteert ze dan ook van harte. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden