<p>Het pand van de Kledingbank aan het Handelscentrum 12 in Winterswijk. Foto: PR Kledingbank Winterswijk</p>

Het pand van de Kledingbank aan het Handelscentrum 12 in Winterswijk. Foto: PR Kledingbank Winterswijk

(Kledingbank Winterswijk)

Kledingbank zoekt nieuwe penningsmeester

WINTERSWIJK - Kledingbank Winterswijk e.o. is op zoek naar een nieuwe penningmeester.

De stichting Kledingbank Winterswijk en omstreken heeft als doel het doorgeven van goede herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit niet (meer) kunnen betalen. Met een verwijzing van een hulpverlenende instantie kan bij ons een afspraak gemaakt worden.

De Kledingbank is gestart in 2013, inmiddels werken er zo’n 40 vrijwilligers die op 6 dagen in de week ervoor zorgen dat er kleding gesorteerd en uitgegeven kan worden aan klanten. De Kledingbank helpt jaarlijks zo’n 1.000 mensen (echtparen, gezinnen, alleenstaanden) uit Winterswijk en de omliggende gemeenten Oost-Gelre, Berkelland en Aalten.

De Kledingbank wordt aangestuurd door een bestuur. Voor dit bestuur is de organisatie op zoek naar een penningmeester, een onbetaalde bestuursfunctie. Wil jij je 6-8 uur per maand inzetten voor vrijwilligerswerk in de vorm van penningsmeester bij een goed georganiseerde vrijwilligersorganisatie? Dan kun jij het verschil maken voor mensen die het lastig hebben, die niet de financiële middelen hebben om zelf kleding te kopen en hen, mede door jouw inzet, weer een kleine glimlach bezorgen.

Spreekt de functie je aan en wil je reageren, maak dan je belangstelling voor 1 juni kenbaar door een mail te sturen naar info@kledingbankwinterswijk.nl t.a.v. Monique ten Hoeve (secretaris) of bel haar op 06-223 44 070.
Voor meer informatie over de Kledingbank en een uitgebreidere functieomschrijving, kijk dan op de website www.kledingbankwinterswijk.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden