Home Edition Avond4daagse Winterswijk

WINTERSWIJK - Een traditionele avond4daagse zit er in Winterswijk dit jaar wederom niet in, maar in samenwerking met de KWBN (Wandelbond) wordt het mogelijk gemaakt om een eigen vierdaagse te houden. Deelnemers kunnen de kilometers lopen op de momenten dat het ne het beste uitkomt.

Deelnemers maken gebruik van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten.
Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl en deelname kost 6,50 euro. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5, 5 of 10 km.

Op de wandeldag kunnen deelnemers de af te leggen route via de app zien en bijvoorbeeld al een pauzeplekje aangeven waarop zij zelf dan wat eten of drinken. Om een leuke 'intocht' te hebben op de laatste wandeldag kan men bijvoorbeeld familie op de hoogte stellen. De organisatie van de Winterswijkse avond-4-daagse zorgt dat de verdiende medailles aan huis worden afgeleverd.

Kom in beweging en loop gezellig samen een verrassende route. Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tot 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen in twee weken afgelegd worden. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.


www.avond4daagse.nl

www.fcwinterswijk.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden