Online Koningsdagshow met vette prijzen

WINTERSWIJK - Nog even en dan is het alweer 27 april: koningsdag. Helaas het 2e jaar op rij dat er geen festiviteiten mogen plaatsvinden door de coronamaatregelen. Om dit toch niet geheel stil voorbij te laten gaan hebben Beachclub MEER en Las Fritas Caffé besloten om een Knotsgekke Online show te presenteren waarbij toffe prijzen weggegeven gaan worden.

Onder de noemer ‘Willy’s Knotsgekke Online Koningsdag Party’ zal 27 april om 19.00 uur de online show starten. Deze online te volgen show zal bestaan uit drie speelronden waarbij verschillende prijzen gewonnen kunnen worden. Jimmy van Beachclub MEER: “Één van de hoofdprijzen is een 49 inch 4k UHD LG TV, er is een JBL Boombox te winnen en nog veel meer”. Ook zal er ruimte zijn voor de nodige muziek, terwijl er ondertussen aan een rad gedraaid wordt voor een bak vol kleinere prijzen. De avond zal aan elkaar gepraat -en gedraaid worden door de Winterswijkse Tijs Grevink. De show duurt tot ongeveer 22.00 uur met eventueel een uitloop/afterparty.

Om kans te maken op één van de mooie prijzen kan een box inclusief spelkaart besteld worden. Roy van Las Fritas Caffé vertelt: We verkopen twee soorten boxen: Willy’s family box en willie’s 18+ box. Beide bevatten verschillende hapjes en versnaperingen en versiersels voor een feestelijke avond en/of nacht. De boxen worden op de dag zelf bezorgd en gezorgd wordt dat de spelkaarten van tevoren binnen zijn.

Beide boxen zijn te bestellen via https://willysknotsgekkebingo.eventgoose.com. Dit kan tot en met zondag 25 april 20.00 uur. Meer informatie omtrent de show en de prijzen die nog dagelijks worden aangevuld is te vinden op de social media van Beachclub MEER & Las Fritas Caffé.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden