PR

‘Klimbos Survival Winterswijk is al 10 jaar een toegevoegde waarde voor het toerisme & recreatie in Winterswijk!’

KSwinterswijk is in 2001 als survival hindernisbaan geopend voor survivaltrainingen. Peter Ubbink en Erica Ubbink, eigenaren van KSwinterswijk openden in 2011 het hoogteparcours. Zij gaven Winterswijk op het gebied van recreatie & toerisme iets extra’s… en met succes! Elk seizoen genieten onze gasten van het prachtige bos aan de Bataafseweg en klimmen op het avontuurlijke en grensverleggende hoog parcours of de survival hindernisbaan.

Vanaf 19 maart 2021 is het klimseizoen gestart voor jong en oud, zowel ervaren als onervaren, voor grotere groepen en is KSwinterswijk de perfecte plek voor het organiseren van jouw feestje of uitje.

Er zijn een aantal ontwikkelingen binnen KSwinterswijk. Allereerst zal vanaf dit jaar Anne Schonewille – Ubbink samen met haar ouders het klimbos runnen. Het ondernemerschap zit bij haar in het bloed en zal een frisse aanwinst zijn binnen het familiebedrijf.

Ten tweede heeft KSwinterswijk een nieuwe reserveringsmodule. KSwinterswijk is al vanaf 4 personen geopend op vrijdag, zaterdag, zondag en op feestdagen van april t/m september. Kom je met een groep van meer dan 15 personen? Neem dan persoonlijk contact met ons op zodat we tot in detail de activiteit kunnen bespreken.

Tot slot kun je vanaf dit seizoen komen bootcampen bij KSwinterswijk. Bij de ‘Back2Basic bootcamp’ maken we gebruik van alles wat het bos ons te bieden heeft. We begeven ons voornamelijk op de laagste verdieping van het klimbos, namelijk de begane grond. Fun staat voorop, waarbij we onszelf en elkaar mogen uitdagen en er ook een druppeltje zweet zal vallen. Het is een sportieve activiteit en de lessen zijn gevarieerd. Toegankelijk vanaf 13 jaar.

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.kswinterswijk.nl.

Ons team kijkt uit naar een succesvol outdoor seizoen en verwelkomen jullie graag bij KSwinterswijk!

Dit artikel wordt u aangeboden door KSwinterswijk. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden