De sport- en turnhal wordt studieruimte

WINTERSWIJK - Afgelopen donderdag is de zaalsportvereniging door wethouder Elvira Schepers op de hoogte gebracht van het feit dat de sport- en turnhal vanaf maandag 8 maart, gereed gemaakt gaat worden om als les- en examenlocatie in te zetten voor het GKC. Door de corona maatregelen die genomen moeten worden voor het voortgezet onderwijs ziet men geen andere uitweg dan deze. De vereniging moet er tot eind juni/begin juli rekening mee houden dat deze situatie zo blijft. Kortom alle trainingen in de sport- en turnhal komen voor dit seizoen te vervallen. Of de leden van dezaalsportvereniging straks nog in de andere zalen terecht kunnen is nog niet duidelijk.

Wel zijn gisteren, zaterdag 6 maart, de beachvelden weer geopend voor de leden tot 27 jaar. Er is gretig en goed gebruik van gemaakt ondanks dat in de ochtend de temperatuur nog rond het vriespunt lag. Respect voor de CMV-tjes en hun trainers. De komende de tijd wordt bekijken hoe het gaat en wordt gewerkt aan een scenario waarin iedereen weer buiten mag en kan sporten.

Het overleg van afgelopen donderdag met de leden van de diverse commissies heeft maar liefst 26 bruikbare ideeën opgeleverd voor alle geledingen binnen de vereniging. Momenteel bekeken wat haalbaar is korte termijn en middellange termijn. Woensdag wordt een en ander verder bekeken tijdens de bestuursvergadering. De insteek is om uiterlijk eind maart/ begin april de leden diverse sportieve mogelijkheden aan te bieden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden