‘Maak je eigen stripverhaal’ bij BIEBlab Kunstwijs

OOST-ACHTERHOEK - Op woensdag 17 en woensdag 24 maart houdt BIEBlab Kunstwijs twee online workshops. Deze interactieve workshop staat in het teken van ‘Maak je eigen stripverhaal’. Aanmelden is mogelijk op www.oostachterhoek.nl/BIEBlab. Deelname is gratis, maar wees er snel bij, want er is plek voor 10 deelnemers per bijeenkomst.

Maak je eigen stripverhaal
Wie kent Suske en Wiske, Garfield, Asterix en Obelix, Jan, Jans en de kinderen, Donald Duck niet? Lijkt het je leuk zelf te bepalen wat er in een stripverhaal gebeurt? Doe dan mee met deze workshop waarbij men door gebruik te maken van een computer of tablet een eigen tof verhaal gaat maken. Wie het leuk vindt, kan zijn of haar verhaal delen met anderen. De workshop wordt verzorgd door Natasja Hoekstra van Muziek en Kunstwijs.

'Muziek en Kunstwijs’
Bijna wekelijks worden er voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 in drie vestigingen activiteiten in het kader van BIEBlab Kunstwijs georganiseerd. De ene keer verzorgt 'Muziek en Kunstwijs' het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag. Natuurlijk houdt iedereen zich bij deze activiteit aan de geldende coronamaatregelen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden