Geen treinen tussen Doetinchem en Winterswijk op zondagavond 7 maart

WINTERSWIJK - Vanwege werkzaamheden rijden er zondagavond 7 maart vanaf 18.50 uur geen treinen tussen Doetinchem en Winterswijk (v.v.) Arriva zet bussen in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Reizen met vervangende bussen                                                                
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Mondkapje verplicht Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. In het ov, ook in het trein vervangend vervoer, geldt een verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen. De bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden