Weer naar school
Kinderen zijn blij dat ze weer naar school mogen. Foto: PR Julianaschool
Kinderen zijn blij dat ze weer naar school mogen. Foto: PR Julianaschool

Weer naar school

WINTERSWIJK - Op maandag 22 februari kwamen de leerlingen van de Julianaschool weer naar school. Met plezier. Sinds de tweede lockdown hebben online lessen en vakantie elkaar afgewisseld.

Op 8 februari mochten de scholen na de lockdown weer open, maar gooide de hevige sneeuwval en code rood roet in het eten. Dankzij ingeroepen hulptroepen die de toegang tot de school en de parkeerplaats redelijk sneeuwvrij maakten. kon de Julianaschool op dinsdag 9 februari wel weer open.

Het was mooi om te zien hoe blij de kinderen waren. Ze hadden elkaar zo gemist. Op een gegeven moment wilde een leerkracht 'stillezen' met de groep. Dit lukte gewoon niet omdat de leerlingen elkaar nog zoveel te vertellen hadden. En die ruimte kregen ze dan ook. Samen met de sneeuwpret waren het vier heel fijne schooldagen. Na vier dagen onderwijs begon de voorjaarsvakantie. Op maandag 22 februari ging iedereen weer naar school. Het team van de Julianaschool hoopt dat ons land niet opnieuw in een lockdown hoeft, want dit doet kinderen geen goed.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden