CDA Kamerlid Evert-Jan Slootweg in gesprek met de Achterhoek

Algemeen

ACHTERHOEK - In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaan drie CDA-Kamerleden in gesprek met lokale bestuurders over Achterhoekse thema’s, hoe die verbinden aan de landelijke politiek en het verkiezingsprogramma van het CDA.

Op vrijdag 26 februari vindt het tweede gesprek plaats met de Gelderse kandidaat Evert-Jan Slootweg. Evert-Jan is momenteel Kamerlid voor het CDA en woordvoerder op de terreinen financiën, sociale zaken en werkgelegenheid. Het gesprek start om 19.00 uur. Vanuit CDA Berkelland en CDA regio Achterhoek zullen afdelingsvoorzitter Dinant Rohaan en regiosecretaris Bengt Stegeman de gesprekspartners zijn.

Op vrijdag 5 maart om 19:00 uur zal Jaco Geurts te gast zijn. Jaco heeft nu zitting in de Tweede Kamer en is een van de kandidaten uit Gelderland. Al eerder was Pieter Omtzigt te gast. Deze drie livestreams zijn georganiseerd door CDA Winterswijk, CDA Aalten-Dinxperlo en CDA regio Achterhoek.

De gesprekken zijn via een livestream te volgen op www.onlineliveevent.nl/cda . Tijdens het gesprek kunnen vragen gestuurd worden. In de livestream wordt bekend gemaakt hoe dat gaat. Iedereen is van harte welkom om deze digitale bijeenkomst te volgen.
Vooraf kunnen er vragen gemaild worden naar cda-livestream@outlook.com .

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant