Met de burgemeester - digitaal - een kopje koffiedrinken kan voor het eerst op maandag 1 maart. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Met de burgemeester - digitaal - een kopje koffiedrinken kan voor het eerst op maandag 1 maart. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Digitaal koffie drinken met de burgemeester

Algemeen

WINTERSWIJK - In deze coronatijd missen we het contact met anderen. Dat geldt voor ons allemaal, ook voor burgemeester Joris Bengevoord. Daarom nodigt hij inwoners van de gemeente Winterswijk uit digitaal een kopje koffie te drinken samen met hem.

Burgemeester Joris Bengevoord: “Als burgemeester heb ik veel sociale momenten met inwoners door het jaar heen. Bij evenementen, zoals het Volksfeest of Koningsdag, bij een opening of een werkbezoek, noem maar op. Die ontmoetingen zijn op dit moment allemaal niet mogelijk. Daarom wil ik u heel graag uitnodigen voor een digitale kop koffie. Zo kunnen we toch even bijpraten en elkaar ontmoeten. Om te horen hoe het met u gaat en wat u bezighoudt.”

Over de bijeenkomst
De eerste digitale bijeenkomst is maandag 1 maart van 09.00 tot 10.30 uur. Wie mee wil doen, heeft hiervoor een computer, laptop, tablet of telefoon met internetverbinding, microfoon en camera nodig. En een lekker kopje koffie of thee bij de hand natuurlijk. Om goed met elkaar door te kunnen praten, kunnen zes tot acht mensen meedoen. De gemeente Winterswijk is van plan elke maand een digitaal koffiemoment te organiseren. De tweede staat gepland op dinsdag 6 april in de avond.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar evenementen@winterswijk.nl. Aanmelders ontvangen vervolgens een korte handleiding (meedoen is heel eenvoudig) en de uitnodiging om deel te nemen. Aanmelden kan tot en met donderdag 25 februari.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant