IT hardware bedrijven hebben een geweldige groeipotentie in een verhuur gestuurde markt
Foto: PR

IT hardware bedrijven hebben een geweldige groeipotentie in een verhuur gestuurde markt

De uitdaging is om klaar te zijn voor nieuwe trends in de verhuur van IT hardware. Trends die u weerspiegelen, zijn afgestemd op wat de klanten van vandaag willen. Dit geldt ongeacht of u te maken heeft met eenvoudige scenario’s voor het huren van IT hardware/ apparatuur. Of complexe multi-site projecten met machines, mankracht, transport, onderhoud en dergelijke.

Klanten willen graag als je kwaliteit en veel opties kunt combineren. Vooral voor lange en korte termijn verhuur, met nieuwe trends in verhuur van materiaal. U kunt ook maximaal gebruik maken van apparatuur en de cashflow verbeteren als u uitbreidt met tijdgebaseerde, tijd- en materialen-, vaste prijs- en verbruik modellen.

Enkele voorbeelden

  • Betaal per gebruik, zelfs als het wordt samengebracht tot een ingewikkelde huur- en serviceovereenkomst.
  • Betaal per minuut - het equivalent van de meest elementaire gsm-overeenkomst - er is geen reden waarom het zelfs voor zware IT hardware niet werkt!
  • Op abonnementen gebaseerde “aankoop”, waarbij de klant echt huurt op basis van een periodieke vergoeding, zonder het uiteindelijke doel om apparatuur of diensten te “bezitten”.
  • Self Service-onderhoud met “on call” -opties om uw technici te vragen.
  • Het delen van apparatuur - op dit moment is de trend voor auto’s en fietsstations die het huren en retourneren eenvoudig maken als een kaart beweging en -aflevering, met onmiddellijke beschikbaarheid voor de volgende klant.

Groeipotentie van de IT hardware markt

Dat is een korte lijst. U bevindt zich echt in een ideale positie op de markt, omdat de klant van vandaag in toenemende mate niet rechtstreeks wil kopen. Met veel verhuurmogelijkheden profiteren ze van altijd de laatste innovaties op het gebied van producten en diensten. Ze kunnen sparen of meer halen uit hun geld- of krediet uitgaven. Voor beter of slechter kunnen ze zo wispelturig of loyaal zijn aan aanbiedingen als ze willen.

Bij Flexitrent.com kun je telefoons huren tot macbooks met allemaal verschillende huur opties.

Dit artikel wordt u aangeboden door Flexitrent.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden