Café Doodgewoon gaat digitaal

Algemeen

REGIO - Café Doodgewoon gaat door. Niet op locatie, maar digitaal. Op donderdag 10 december wordt er gesproken over Levensvragen in Coronatijd, van 14.30 uur tot 15.45 uur.

Aanmelden kan telefonisch via het secretariaat VIT-hulp bij mantelzorg. Op werkdagen tussen 9 en 15 uur tel: 0544- 820000 of via info@vithulpbijmantelzorg.nl. Na aanmelding krijgt men op maandag 7 december een link toegestuurd, waarmee men op 10 december kan deelnemen.

Levensvragen in Coronatijd
De huidige tijd is een bijzondere tijd. De gevolgen van het coronavirus hebben invloed op iedereen. Er ontstaan mooie initiatieven, maar tegelijkertijd missen mensen in deze tijd veel waar men aan gehecht is. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid hierover samen in gesprek te gaan. Deelnemers praten over het gemis, maar gaan tevens op zoek naar waardevolle ontdekkingen die van pas komen om deze tijd zo goed mogelijk door te komen. Gastspreker en gespreksleider tijdens deze middag is Henri Knol, geestelijk verzorger Marga Klompé en verbonden aan Willem, Hart voor Levensvragen.

Het nieuwe magazine over palliatieve zorg ‘PAL voor U’ kan nu niet worden uitgedeeld, zie voor informatie Palvooru.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant