Welkoop bezorgt uw kerstboom ook dit jaar gratis aan huis
De verkoop van kerstbomen is bij Welkoop inmiddels in volle gang, ook met gratis bezorging.
De verkoop van kerstbomen is bij Welkoop inmiddels in volle gang, ook met gratis bezorging.

Welkoop bezorgt uw kerstboom ook dit jaar gratis aan huis

De kerstsfeer heeft ons weer volledig in de greep. In de gezelligste periode van het jaar is het dan nu ook weer tijd om een mooie, sterke kerstboom aan te schaffen.

Bij Welkoop is er een ruime keuze in Nordmann, Fijnspar en Omorika bomen. Nieuw in het assortiment is de Fraseri kerstboom in pot , de Fraseri heeft een fris groene bovenzijde en gestreepte onderzijde, ook heeft de Fraseri een sterke geur en is naaldvast.

Klanten kunnen gebruik maken van de gratis zaagservice. Van de bomen wordt vijf centimeter afgezaagd voor een betere wateropname. Hierdoor blijft de boom langer mooi. Bomen kunnen zowel met kluit in een pot als afgezaagd worden gekocht. Als extra doet Welkoop er ook nog gratis kerstboomvoeding bij.

Ook is het dit jaar weer mogelijk om u gekochte boom gratis te laten bezorgen, als het enigszins kan word deze nog dezelfde dag bezorgd, ook in de buurtschappen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om uw boom in een net te verpakken en direct mee te nemen. De verkoop is inmiddels gestart. Telefonisch bestellen is tevens mogelijk. Dan graag type en hoogte doorgeven. Naast de bomen worden eveneens kerstverlichting en standaards verkocht. . Info: Welkoop, Tuunterstraat 42, Winterswijk, tel. 0543 513 757. Email winterswijk@welkoop.com

Koopzondagen 6 en 13 December.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden