Vrijwilligers gezocht

WINTERSWIJK - Omdat het Vrijwilligerspunt tot en met 18 november gesloten is vinden er tot die datum bij Boogiewoogie geen activiteiten plaats. De vrijwilligerscoördinatoren werken vanuit huis. Er zijn echter nog wel een aantal vacatures waarvoor vrijwilligers gezocht worden.

Zo is Transit Oost al volop bezig met het nieuwe seizoen en zoeken zij voor diverse functies nu al vrijwilligers. Bij Transit Oost zijn zo’n vijftig enthousiaste vrijwilligers actief. Dat zijn technische mensen, gastheren- vrouwen en buschauffeurs. Zij zetten zich in om deze museumwerkplaats draaiende te houden. Vind je het leuk om met vervoermaterieel uit vervlogen tijden te werken en hieraan eventuele reparaties te verrichten, dan ben je bij Transit Oost van harte welkom. Momenteel is men onder andere bezig om een bus uit 1961 te restaureren. Heb je interesse in oude technieken dan ben jij de vrijwilliger die Transit Oost zoekt.
Naast technische mensen is men ook nog op zoek naar iemand die het leuk vindt om de pr rondom dit bijzondere museum te verzorgen. Vanaf april gaat men ook weer rondleidingen verzorgen waarvoor men ook nog vrijwilligers zoekt. Voor alle functies geldt dat je zelf je werktijden bepaalt. Voor meer informatie over deze functies zie de vacatures op de website van het Vrijwilligerspunt. https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vacatures

Ook voor ander interessant vrijwilligerswerk kan men terecht bij het Vrijwilligerspunt. Ga naar de site www.vpwinterswijk.nl of bel van maandag tot en met donderdag 0543 200026. De coördinatoren zoeken samen met jou naar een voor jou interessante invulling van je vrije tijd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden