Stem op jouw Toffe Peer. Afbeelding: PR
Stem op jouw Toffe Peer. Afbeelding: PR

Stem voor de Toffe Peer

Ondernemers maken Winterswijk

WINTERSWIJK - Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor het land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. In Winterswijk zijn meer dan 3000 bedrijven actief. Achter deze 3000 bedrijven gaan ook een groot aantal ondernemende inwoners schuil.

De Winterswijkse Uitdaging is van mening dat ondernemers, vooral in deze periode, respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Winterswijk. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Daarom zet de Winterswijkse Uitdaging de komende week en vooral op de vrijdag de 20e november de ondernemers van Winterswijk in het zonnetje. Duizend ondernemers uit Winterswijk kunnen daarom de komende week een bedankje van de Uitdaging in de brievenbus vinden. Omdat veel van die ondernemers ook maatschappelijk betrokken zijn, zet de Uitdaging juist de maatschappelijke ondernemers extra in het zonnetje. Daarom houdt de Winterswijkse Uitdaging ook dit jaar de verkiezing van de Toffe Peer.

Iedereen kan daarvoor een stem uitbrengen. Ga naar https://winterswijkseuitdaging.nl/toffepeer en stem op jouw Toffe Peer. De worden genomineerden worden door een tienhoofdige jury beoordeeld. De meest maatschappelijk betrokken ondernemer krijgt de wisseltrofee en een cheque van 500 euro, die hij of zij aan een door hem gekozen goed doel mag schenken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden