<p>Een aantal jeugdleden van Sc. Meddo bij de aftrap van de Grote Clubactie. Foto: PR</p>

Een aantal jeugdleden van Sc. Meddo bij de aftrap van de Grote Clubactie. Foto: PR

Sc. Meddo doet mee aan de Grote Clubactie

MEDDO - De impact van het coronavirus voor ondernemers, bedrijven en verenigingen is groot. Zo ook bij Sc. Meddo waar het verenigingsleven nagenoeg stil ligt. Daardoor blijven inkomsten uit de kantine en andere evenementen of activiteiten uit. Zo kon op Tweede Paasdag de autocross in Meddo niet doorgaan en konden onze vrijwilligers niet meer langs de deuren voor de donateurskaarten. Ook zijn de Kerstactie en de Keiloop van de agenda geschrapt. Extra geld is dan ook hard nodig.

Het bestuur van Sc. Meddo heeft dan ook besloten dit jaar mee te doen aan de Grote Clubactie om zo wat extra inkomsten te genereren. Sinds vorige maand zijn leden al druk om online loten te verkopen aan familie, vrienden, buren en kennissen. Eén lot kost 3 euro waarvan een groot deel rechtstreeks naar de sportclub gaat. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd van Sc. Meddo.

Maar liefst 3.000 verenigingen doen al mee aan de Grote Clubactie. De trekking is in december, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Online loten kunnen nog gekocht worden tot 24 november. Heeft u nog geen loten gekocht, maar wilt u wel kans maken op mooie geldprijzen? Ga dan naar de website van Sc. Meddo www.scmeddo.nl. Klik op de link van de clubactie, koop u loten en steun daarmee Sc. Meddo. Namens de vereniging alvast hartelijk dank.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden