<p>Gesigneerde spelersshirts zijn er te vi<br>nden op de veiling. Foto: PR FC Winterswijk</p>

Gesigneerde spelersshirts zijn er te vi
nden op de veiling. Foto: PR FC Winterswijk

Unieke FC Winterswijk veiling live

WINTERSWIJK - Op vrijdag 20 november zou FC Winterswijk in samenwerking met Veiling op je club de tweede grote veilingavond organiseren. Door corona was het onmogelijk om dit in de zelfde opzet als bij de succesvolle editie in 2019 te organiseren. Daarom kwam de club met een alternatief: een online veiling van unieke sportmemorabilia. Niet alleen voor de jeugd van de eigen club, maar ook voor de Winterswijkse winkeliers en Spieren voor Spieren. Inmiddels staat de veiling, met 60 items, live op Catawiki.

Steuntje in de rug
Voorzitter Gerrit te Kolste licht toe: “Het resultaat is nu al verbluffend. Door het unieke netwerk van Veiling op je club en Spieren voor Spieren hebben we echt unieke items weten te bemachtigen: ingelijste en gesigneerde shirts van Lionel Messi, Virgil van Dijk en Wout Weghorst, gesigneerde schaatspakken van Olympisch kampioenen Sven Kramer en Jorien ter Mors en diverse gesigneerde items van andere Olympiërs. Maar ook enkele bijzondere Winterswijkse items, zoals een boxspring. Daarnaast verkopen we ook lokale producten tegen een vaste prijs, als steuntje in de rug van onze Winterswijkse ondernemers. Deze zijn te vinden op onze website en in ons veilingmagazine dat dit weekend bij 1.500 leden en sponsors in de bus valt. Het magazine is ook digitaal vindbaar op onze website.”

Catawiki
De veiling is geopend op 6 november en sluit op 20 november. De veiling is vindbaar via www.fcwinterswijk.nl en via Catawiki (zoek op FC Winterswijk). Catawiki draagt bij aan de opbrengst door geen verkopers courtage te rekenen. Kopers betalen over hun aankoop 9% courtage en indien van toepassing de verzendkosten.

Op 20 november wordt de opbrengst bekend gemaakt en wordt digitaal een mooie donatie overhandigd aan Minke Booij van Spieren voor Spieren.


De link naar de veiling is: https://www.catawiki.nl/a/409691

De link naar het veilingmagazine: https://issuu.com/home/published/magazine_20fc_20winterswijk

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden