Bestuur Winterswijkse Uitdaging/Vrijwilligerspunt stelt zich voor

Algemeen

WINTERSWIJK - De afgelopen maanden heeft de Winterswijkse Uitdaging haar nieuwe strategische plan uitgewerkt. Helaas heeft de uitwerking door corona nogal wat vertraging opgelopen. Eén van de voornaamste taken van de Winterswijkse Uitdaging is het samenbrengen en organiseren van maatschappelijke betrokkenheid. De stichting wordt gerund vanuit de maatschappij, door betrokken mensen, bedrijven en organisaties.

De Uitdaging is er voor de hele Winterswijkse samenleving, voor mensen, bedrijven, verenigingen, organisaties, gemeente en initiatieven. Soms door zelf initiatieven te ontwikkelen, soms door te acteren op een vraag of initiatief vanuit de samenleving. De Uitdaging zegt altijd 'ja' tegen een vraag of initiatief. Hierbij hoeft de Uitdaging lang niet altijd ook de uitvoerder te zijn, maar kan zij ook de juiste kanalen voor de aanvrager aanboren. Door de uitbreiding van het takenpakket zal men zichzelf ook anders gaan organiseren. Daarvoor was een uitbreiding van het bestuur noodzakelijk. Het bestuur van de Winterswijkse Uitdaging ziet er nu als volgt uit.

Mark van Dam
Met zijn visie op ondernemerschap is Mark een echte ondernemer van deze tijd. Op gepaste momenten weet hij zich te onttrekken aan de waan van de dag. Bij Mark staat maatschappelijke verantwoordelijkheid en een hoge klantgerichtheid hoog in het vaandel. Hierdoor is hij als voorzitter van de Winterswijkse Uitdaging de juiste man op de juiste plek.

Hielke Bennink
In het dagelijks leven is Hielke controller bij Sensire. Hielke is als gemotiveerde professional met ervaring in de zorgsector en het MKB en inmiddels alweer ruim zes jaar penningmeester van de Winterswijkse Uitdaging.

Erna Vaags
Erna Vaags is eigenaar van Eva’s ondermode. Erna is een onderneemster die zich inzet voor de medemens. Zij is één van die ondernemers met een toegevoegde waarde. Elke klant is voor haar uniek. Vooral door haar maatschappelijke betrokkenheid past Erna uitstekend bij de doelstellingen van de Winterswijkse Uitdaging. Erna volgt Marloes Droppers op en zal het secretariaat op zich nemen.

Wim Aalderink
Oud-Wethouder van de gemeente Winterswijk. Wim Aalderink heeft zich als wethouder altijd vol passie en overtuiging ingezet voor Winterswijk en de Winterswijkers. Met eenzelfde inzet en passie wil hij zich de komende jaren inzetten voor de verdere maatschappelijk ontwikkeling van de Winterswijkse Uitdaging.

Lisanne Halleriet
Lisanne Halleriet timmert flink aan de weg. Zoals ze zelf zegt gaat zij geen uitdaging uit de weg. Met vallen en opstaan heeft zij de kneepjes van het ondernemerschap geleerd. Ze is een creatieve avonturier, presentatrice en dagvoorzitter die zich niet in een hokje wil laten duwen. Met haar nuchtere, tikkeltje eigenwijze, blik op de wereld past zij uitstekend bij de Winterswijkse Uitdaging

Mick Veenstra
Door de toetreding van Mick tot het bestuur van de Winterswijkse Uitdaging is hij de schakel welke nog bij de Uitdaging ontbrak. Namelijk de jeugd. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Mick al een ruime en langjarige ervaring als bestuurslid. Ook was hij als vrijwilliger actief bij vele andere activiteiten in Winterswijk zoals Winkie, Skinny Binny en het Zandsculpturenfestival.

Voor meer informatie over de Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt kan men contact opnemen met de coördinator van de Winterswijkse Uitdaging. Harrie Garritsen, telefoonnummer 0543 – 200026 E-mail info@winterswijkseuitdaging.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant