<p>Kinderen kunnen een opleiding volgen met hulp van de stichting. Foto: Rien van der Walal</p>

Kinderen kunnen een opleiding volgen met hulp van de stichting. Foto: Rien van der Walal

Nieuwe bestuursleden gezocht voor Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek

WINTERSWIJK - De Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek ondersteunt al vele tientallen jaren diverse schoolprojecten in de Dominicaanse Republiek. De sponsors en donateurs van deze stichting zorgen ervoor dat veel kinderen uit de armste gezinnen toch naar school gaan en een opleiding volgen. Hierdoor kunnen ze later op eigen benen staan en een zelfstandig leven leiden. Omdat een van de bestuursleden is vertrokken, wordt nu gezocht naar één of twee nieuwe bestuursleden.

Belangrijke taken van het bestuur zijn onder andere het werven van nieuwe sponsoren en donateurs, contacten onderhouden met de zuster organisatie in de Dominicaanse Republiek, communiceren met de bestaande sponsoren en donateurs, voorlichting geven over de stichting en het voeren van een efficiënte (financiële) administratie. Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe huisstijl.

Als nieuw bestuurslid komt men terecht in een gezellige en gevarieerde groep mensen die van wanten weet. De bestuurstaken zijn onderling verdeeld en de bestuursleden vergaderen tien keer per jaar. Jaarlijks bezoeken twee bestuursleden de projecten in de Dominicaanse Republiek. Om praktische redenen zoekt het bestuur in eerste instantie mensen die woonachtig zijn in, of in de buurt van, de Achterhoek.

Voor meer informatie, kunnen belangstellenden contact opnemen met Marieke van Suijlen, contact@kinderhulpdominicaanserepubliek.nl of 06 53453935, of neem een kijkje op de website.


www.domrep.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden