Verkiezing Toffe Peer 2020
<p>Han Boterman ontving vorig jaar de Toffe Peer van wethouder Elvira Schepers. Op de achtergrond voorzitter van de Uitdaging Mark van Dam. Foto: PR</p>

Han Boterman ontving vorig jaar de Toffe Peer van wethouder Elvira Schepers. Op de achtergrond voorzitter van de Uitdaging Mark van Dam. Foto: PR

Verkiezing Toffe Peer 2020

Prijs voor de meest sociale ondernemer

WINTERSWIJK - Ook dit jaar houdt de Winterswijkse Uitdaging de verkiezing van de meest sociale ondernemer van Winterswijk. Elke inwoner van Winterswijk kan een ondernemer of onderneemster nomineren. De inzendingen zullen, begin januari 2021, door een tienhoofdige onafhankelijke jury beoordeeld worden. De winnaar mag de wisseltrofee: 'de Toffe Peer' in ontvangst nemen.

Naast deze prijs krijgt de ondernemer een cheque van 500 euro. Dit bedrag mag de ondernemer aan een door hem/haar gekozen goed doel schenken. Vorig jaar waren er tien organisaties genomineerd. Uiteindelijk koos de jury Han Boterman, vanwege zijn inzet voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, als de Tofste Peer van Winterswijk.
Wie een ondernemer wil nomineren kan daarvoor gaan naar de site: https://winterswijkseuitdaging.nl/toffepeer, en vul het formulier in.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden