Onderzoek openingstijden Bibliotheek Winterswijk

WINTERSWIJK - De Bibliotheek Oost-Achterhoek roept alle inwoners van de gemeente op om de enquête over de openingstijden van de vestiging in Winterswijk in te vullen. Met de uitkomst van dit onderzoek gaat de Bibliotheek bekijken hoe de huidige openingsuren van Winterswijk aangepast kunnen worden.

Openingstijden in Coronatijd
Momenteel is de Bibliotheek Winterswijk geopend van maandag tot en met vrijdag (13.30 tot 17.30 uur) en op zaterdag (10.00 tot 15.00 uur). Deze openingstijden zijn van kracht vanaf het moment dat de Bibliotheek weer open mocht na de lockdown in verband met de coronamaatregelen.

Enquête voor leden én niet leden
“Factoren als de Coronatijd, maar zeker ook het toenemende gebruik van de Bibliotheek voor cursussen, groepsbezoeken en taalondersteuning vragen om het anders indelen van de openingstijden. Natuurlijk doen we dit niet zonder de bevolking van de gemeente Winterswijk te vragen naar hun voorkeuren”, aldus Ton Mengerink, directeur van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. De uitkomst van het onderzoek wordt meegenomen in de mogelijke aanpassing van de tijden dat iedereen terecht kan in de Bibliotheek. De Winterswijkse vestiging is gevestigd aan de Parallelweg, in een deel van het GKC Winterswijk.
“Alle leden van de Winterswijkse Bibliotheek ontvangen deze enquête in hun mailbox. Maar we roepen daarnaast andere inwoners uit de gemeente op om mee te denken, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek”, vult Mengerink aan.

Vragenlijst op website
De vragenlijst staat op de website van de Bibliotheek Oost-Achterhoek en is te vinden op www.oostachterhoek.nl/enquetewinterswijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden