Praat mee over de nieuwe site van Historische Kring Kotten

KOTTEN - De Stichting Historische Kring Kotten (SHKK) heeft een nieuwe website: www.historischekringkotten.nl.

Op de website vindt men naast algemene gegevens ook een selectie van oude foto’s, filmpjes, recente projecten en oudere uitgevoerde projecten.
De werkgroep archivering is op dit moment bezig om het fysieke archief dat opgeslagen is in meerdere kasten uit te zoeken.
Daarna gaan zij de documenten digitaliseren (scannen). Dit is een arbeidsintensief werk, maar de doelstelling van het bestuur is om het gehele archief op termijn 'doorzoekbaar' te maken via de website waardoor het archief toegankelijker is.

De Historische Kring wil iedereen vragen om de site te bekijken en eventuele verbeterpunten aan te geven. Ideeën, opmerkingen, aanvullingen of suggesties voor verbeteringen van de site zijn welkom. Op bijna elke pagina kan een bezoeker onderaan een reactie achter laten, maar men kan ook het contactformulier invullen en dan krijgt men een reactie terug.

Mensen van de Historische Kring komen de eerste zaterdag van de maand om 10.00 uur bij café Schreurs aan de Kottenseweg bij elkaar. Belangstellenen zijn welkom om aan te sluiten.

Wie de SHKK financieel wilt ondersteunen, kan vanaf 25 euro per jaar vriend van de Stichting Historische Kring Kotten worden. Vrienden kunnen gratis deelnemen aan alle activiteiten van de stichting, hebben vrij toegang tot het fysieke en digitale archief van de SHKK en krijgen 10% korting op de winkelprijs bij aanschaf van boeken en of publicaties

Meer informatie is te verkrijgen bij Johan H. Toebes, Secretaris SHKK: info@historischekringkotten.nl.


www.historischekringkotten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden