Het depot van de Museumfabriek. Foto: PR
Het depot van de Museumfabriek. Foto: PR

Voorleesmiddag in de Museumfabriek

Algemeen

WINTERSWIJK - In de herfstvakantie is er op donderdagmiddag 22 oktober een voorleesmiddag voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Deze middag wordt gehouden in de Museumfabriek aan de Laan van Hilbelink 6. De voorleesmiddag is in twee delen. Er kunnen maximaal 25 personen toegelaten worden in verband met de coronamaatregelen. De eerste groep is welkom van 14.00 uur tot 15.00 uur en de tweede groep van 15.00 uur tot 16.00 uur. De middag is gratis, maar reserveren is wel nodig. Dat kan via de website www.actiefwinterswijk.nl op de pagina ‘Jeugd’.

Geschiedenis
Het thema van de voorleesmiddag is dezelfde als die van de Kinderboekenweek, namelijk ‘Geschiedenis’. Kinderen kunnen naar geschiedenisverhalen luisteren in de Museumfabriek. Een plek waar de 'Winterswijkse geschiedenis ligt opgeslagen'. Geïnteresseerden kunnen die middag ook een kijkje in het museum zelf nemen.

Opa's en oma's die het leuk vinden om te komen voorlezen zijn welkom. Zij kunnen zich aanmelden voor 18 oktober bij Hans Roerdinkholder, via e-mailadres cultuurcoach@boogiewoogie.nl. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen luisteren, maar ook zij moeten zich aanmelden. De voorleesmiddag is een samenwerking tussen Vereniging Het Museum, de Bibliotheek Oost-Achterhoek en Actief Winterswijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant