Paddenstoelen zoeken op het Bönnink. Foto: Natuurmonumenten/ Laurence Delderfield
Paddenstoelen zoeken op het Bönnink. Foto: Natuurmonumenten/ Laurence Delderfield

Paddenstoelen zoeken op het Bönnink

Algemeen

WINTERSWIJK- Wie het leuk vindt, kan mee speuren naar paddenstoelen en genieten van de herfst op het Bönnink. Op woensdag 21 oktober van 14.00 tot 16.00 uur is er een leuke tocht speciaal voor kinderen en hun (groot-)ouders . In verband met corona gaat de boswachter met een extra klein groepje op pad. Dat maakt het extra speciaal. Tickets zijn alleen vooraf te koop via www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Met de boswachter lopen de deelnemers over landgoed Bönnink, dat door de vrolijke herfstkleuren, sprookjesachtig mooi is. Langs de beek, door het bos en de wei. De grond ligt bezaaid met beukennootjes en bladeren. Speur mee naar paddenstoelen, dieren én mooie herfstbladeren. Ontdek het samen met de boswachter. Natuurlijk met verhalen over de dieren die hier leven.

Praktische info
Koop van tevoren online een kaartje. Doe stevige schoenen aan. Neem een verrekijker mee. Neem een klein spiegeltje mee om onder paddenstoelen te kunnen kijken. Honden mogen helaas niet mee. Trek warme kleren en/of regenkleren aan. Meer activiteiten? Kijk op www.natuurmonumenten.nl of Facebook Achterhoek-Natuurmonumenten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant