De studio van RTV Slingeland. Foto: PR RTV Slingeland
De studio van RTV Slingeland. Foto: PR RTV Slingeland

Vrijwilligers gezocht bij RTV Slingeland

Algemeen

Vrijwilligers gezocht bij RTV Slingeland

WINTERSWIJK - RTV Slingeland zoekt vrijwilligers. RTV Slingeland is een vrijwilligers organisatie, er zijn geen betaalde krachten in dienst. Wie het leuk lijkt om voor radio of tv aan de slag te gaan is welkom om langs te komen op woensdagmorgen vanaf 10.00 uur aan de Misterweg 9 in Winterswijk. Ook op de zaterdagmorgen vanaf 8 uur tot 12 uur zijn mensen op de locatie aanwezig. Gezocht worden onder andere:

Radiotechnici
Als technisch medewerker zorgt men ervoor dat al het geluid wat in de radiostudio geproduceerd wordt in juiste banen wordt geleid. De technicus maakt samen met de presentator het radioprogramma en binnen dit team zorg hij/zij voor de technische realisatie. Belangstellenden hoeven overigens helemaal geen knopjesfreak te zijn. Wegwijs in de wereld van de radiostudio word men vanzelf.

Redactiemedewerker
De belangrijkste taak als lokale omroep is het brengen van het nieuws van de regio. Toegankelijk, actueel en correct. Om deze taak te kunnen uitvoeren zijn mensen nodig die het nieuws maken. Als redactiemedewerker is men aanwezig tijdens de nieuwsgroep vergaderingen. De redacteur maakt deel uit van een team en zorgt dat het nieuws up to date blijft. hij/zij is de persoon die de afspraken regelt met betrekking tot de interviews en de besproken items tijdens de nieuwsgroep vergaderingen gaat inplannen. Gezocht wordt een redacteur voor tv, radio, internet en/of social media.

Presentatoren
Belangstellenden die een goede radiostem hebben en beschikken over motivatie en doorzettingsvermogen zijn welkom bij RTV Slingeland. Ook iedereen die graag voor de camera wil presenteren is op het juiste adres.

Verslaggevers voor radio of tv
Deze regio is zeer levendig. Er gebeuren constant interessante dingen. RTV Slingeland graag iedereen op de hoogte houden van de laatste stand van zaken maar ook wat er bij de sportverenigingen gebeurt en bijvoorbeeld op muzikaal gebied, Om al deze gebeurtenissen te kunnen verslaan heeft RTV Slingeland een verslaggever nodig die iedereen graag op de hoogte wil houden.

Cameramensen
De omroep is tevens op zoek naar cameramensen. Wie het leuk vindt om samen met een verslaggever een verslag te maken van een evenement of een gebeurtenis, kan zich melden. Men kan veel creativiteit kwijt in dit werk. Men kan zelf de shots kiezen en eventueel eigen werk monteren.

Video-editors
De video-editor monteert op de computer de digitale videobeelden voor uitzending. Men kan gebruik maken van de apparatuur in de studio maar mag eventueel ook thuis op een eigen pc monteren. Er worden medewerkers gezocht die enige ervaring hebben met het werken met een videomontage-programma op de computer. RTV Slingeland biedt een leuke en uitdagende invulling van de werkzaamheden. De editor kan veel creativiteit kwijt in de montage van de programma’s.

Belangstellenden kunnen reageren via een korte e-mail met contactgegevens, Geef aan naar welke functie je voorkeur uitgaat. Mailen kan naar: vacature@rtvslingeland.nl. Er wordt dan contact opgenomen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant