Verlies bij MHCO Oosterbeek

Algemeen

WINTERSWIJK - Na de teleurstelling van vorige week (Eemvallei uit) waren de hockeydames van Avanti er op gebrand om te gaan winnen. Ze waren ervan overtuigd dat ze Oosterbeek konden verslaan. Helaas ging de wedstrijd niet helemaal zoals gepland. Vanaf het moment dat het fluitsignaal klonk, was het duidelijk dat Oosterbeek een sterke tegenstander zou zijn. Het eerste tegendoelpunt viel en dit was duidelijk te wijten aan het spel van Avanti zelf. Na een zware 1e helft ging Avanti met een score van 3-0 achter de rust in. Ze werden in de rust streng toegesproken. Er moest veel veranderen. Gelukkig gebeurde dit ook en in de 2e helft maakte Madelief Bosch gelukkig snel de 3-1. Helaas voor Avanti kwam er een strafbal tegen, die Oosterbeek vol overtuiging benutte. Lot Winkelhorst liet het hier niet bij zitten en scoorde de 4-2. Avanti begon er weer in te geloven en kwam terug in het spel. Een grote kans van Avanti werd niet benut. Dit had de aansluiting naar een gelijkspel kunnen worden. De einduitslag bleef 4-2 in het voordeel van Oosterbeek. Volgende week moet de knop bij Dames 1 van Avanti echt om, willen ze thuis winnen van HCHN, vanaf 12.45 uur bij Avanti.