Vacatures ook te vinden op de zuil

WINTERSWIJK - In verband met de verhuizing van de Torenstraat naar de Roelvinkstraat wordt er momenteel er hard gewerkt aan de zichtbaarheid van het Vrijwilligerspunt. Hiervoor worden een aantal communicatiekanalen gebruikt. Dat zijn de website, Facebook, Instagram en natuurlijk ook de krant in aantal vormen. Sinds deze week is daar een nieuwe loot aan toegevoegd: de aanplakzuil die in de Roelvinkstraat tegenover de ingang van Boogie Woogie staat. Op de zuil worden met name de publicatie van vacatures geplakt. De zuil is inmiddels voorzien van folders, waardoor de zuil ook een duidelijke uitstraling krijgt. Vanaf deze week zullen er vacatures voor vrijwilligers op de zuil geplaatst worden. Hierdoor kan elke inwoners zien waar vrijwillige inzet gevraagd wordt.

Activiteiten
Op maandag 28 september organiseert het Vrijwilligerspunt een inloopmiddag waarbij inwoners aan kunnen geven welke creatieve activiteit zij graag verder zouden willen ontwikkelen. Linda Sandman krijgt leiding over het Knutselpunt. Deze plek zal uit gaan groeien tot de creatieve ontmoetingsplek voor een ieder die in Winterswijk creatief bezig wil zijn. In verband met de coronarichtlijnen wordt iedereen verzocht zich vooraf aan te melden. Dat kan per telefoon maar ook per mail. creatief@vpwinterswijk.nl.

Vrijwilligerspunt
Naast het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk heeft het Vrijwilligerspunt ook een voorlichtende taak. Organisaties die vragen hebben over beloningssystemen, verzekeringen voor vrijwilligers of een probleem hebben met een subsidieaanvraag kunnen zich melden bij het Vrijwilligerspunt. Zie hiervoor ook de website van het Vrijwilligerspunt. www.vpwinterswijk.nl.

Muziek aan Huis
Boogie Woogie is op zoek naar een coördinator van 'Muzikant aan Huis'. Als coördinator ben je de spin in het web tussen de muzikale vrijwilligers en de zorgorganisaties waar de muziekactiviteiten uitgevoerd worden. De coördinator wordt gecoacht door de programmaleider. Activiteiten van dit project worden in de directe woonomgeving georganiseerd. Zo wordt kunst voor iedereen bereikbaar. Muziek maken, zingen, dansen, een verhaal vertellen, van alles is mogelijk. Genieten én actief meedoen, daar leef je van op. Voor meer info zie die website van het Vrijwilligerspunt.

Pr collega
Vind je schrijven leuk, wil je niet aan kantoortijden gebonden zijn dan is de functie van pr medewerker voor het Vrijwilligerspunt wellicht iets voor jou. Samen met je collega’s bepaal je welke informatie er, via de diverse communicatiekanalen, gecommuniceerd wordt. Je schrijft je stukken vanaf de plek die jij met meest prettigst vindt. Dat kan bij de WUh maar dat kan je ook vanuit huis doen.

Interesse in één van bovengenoemde vacatures neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt. Dat kan via info@vpwinterswijk.nl, tel nr 0543 200026. Uiteraard mag je nadere informatie op komen halen bij het Vrijwilligerspunt, Roelvinkstraat 2 en drink hier een kop koffie met één van onze coördinatoren. Zij zijn aanwezig van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden