Nu aanmelden voor ouderbijeenkomsten ‘Omgaan met pubers’

Wat gaat er om in het puberbrein?

Wat gaat er om in het puberbrein?

REGIO - Het Preventie Platform Jeugd organiseert voor ouders van pubers ouderbijeenkomsten over ‘Omgaan met pubers’ voor ouders van pubers uit de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Er zijn bijeenkomsten in Neede en in Aalten. Het gaat steeds om een serie van vijf avondbijeenkomsten waar maximaal 12 personen aan kunnen deelnemen.

De bijeenkomsten in Neede zijn op maandag 1, 8, 15, 29 oktober en 5 november. De bijeenkomsten in Aalten zijn op maandag 2, 9, 16, 23 en 30 november. Men wordt op alle avonden verwacht van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens de bijeenkomsten is er tijd voor de vragen die de deelnemers hebben. Daarnaast worden veel ideeën uitgewisseld tussen de deelnemende ouders. Uit eerdere bijeenkomsten blijkt dat veel ouders dat erg waarderen.

Per avond komen verschillende thema's aan bod: Puberbrein; In contact met je kind; Social media en gamen, te veel en te vaak; Alcohol & drugs; Seksualiteit.
Deelname is gratis voor ouders uit de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Men kan zich aanmelden via www.preventieplatformjeugd.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de inhoud van de avonden en de locaties waar de bijeenkomsten plaatsvinden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden