Linda Sandman gaat als creatief coördinator het één en ander initiëren. Foto: PR
Linda Sandman gaat als creatief coördinator het één en ander initiëren. Foto: PR

Creatieve activiteiten bij de WUh van start

WINTERSWIJK - Nu binnen het Vrijwilligerspunt de diverse activiteiten, volgens RIVM norm, weer gestart zijn heeft men ook het plan opgevat om de diverse creatieve activiteiten verder te ontwikkelen. Linda Sandman gaat als creatief coördinator het één en ander initiëren.

Linda heeft als hobby schilderen. Op verschillende plekken zoals bij 'kunst in de kas' en bij het 'kunstig festival' in Zeddam heeft zij geëxposeerd. Daarnaast is zij vorig jaar gevraagd om mee te doen met 'tekening van het jaar 2019'. Linda heeft ook ruimschoots ervaring in het organiseren van en het geven van creatieve workshops. Samen met de deelnemers wil Linda mooie nieuwe dingen laten ontstaan. Binnen de WUh zijn momenteel diverse schildersgroepen, een handwerkgroep, een fotogroep en een fietsgroep actief. Linda gaat samen met de andere reeds aanwezige creatieve groepen dan ook nieuwe activiteiten ontwikkelen. Hierbij valt te denken aan workshops met een creatieve insteek. Zij wil deelnemers kennis laten maken met verschillende mogelijkheden denk hierbij aan het ontwerpen van sieraden, bloemschikken etc.

Dit alles vooral ook omdat het binnen de doelstellingen van de WUh belangrijk gevonden wordt dat iedere burger mee kan doen en anderen kan ontmoeten. Omdat te peilen wat Winterswijkse burgers graag willen, organiseert Linda maandag 28 september in de hal van de WUh (Boogiewoogie) een geheel vrijblijvende inloop. Samen met de dan aanwezigen wordt dan het programma voor de komende periode vastgesteld. Wie een leuk idee heeft is welkom om dit samen met Linda op te pakken.
Oproep
Dus ben je creatief, of wil je ontdekken of je creatief bent, Schuif dan de 28e september vanaf 14.00 uur aan. Uiteraard houdt men zich ook die middag aan de RIVM-richtlijnen, vandaar het verzoek om vooraf even aan te melden. Dat kan per mail creatief@vpwinterswijk.nl uiteraard mag men ook bellen naar 0543 200 026. Uiteraard kan men via de mail ook ideeën alvast met Linda delen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden