Nieuw ING-servicepunt geopend bij Bruna Winterswijk

WINTERSWIJK - Vanaf maandag 14 september kunnen klanten van ING zelf hun digitale bankzaken regelen bij het nieuwe ING-servicepunt in Winterswijk. Het ING-servicepunt is gevestigd in boekhandel Bruna.

Bij Bruna Winterswijk kunnen klanten terecht voor boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen, maar nu kunnen NG-klanten ook in de winkel van Ellen Nijman terecht om hun digitale bankzaken zelf te regelen. Het nieuwe ING-servicepunt biedt ING-klanten de mogelijkheid om zelf, in hun eigen omgeving van internetbankieren, bankzaken te regelen. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kan de klant altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heeft de klant een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. Bij dit nieuwe ING-servicepunt komen digitaal bankieren en persoonlijke dienstverlening samen. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel.

Digitaal vaardiger
Eigenaresse Ellen Nijman: “Wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel mensen digitaal steeds vaardiger worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. Met de Mobiel Bankieren App kunnen mensen veel bankzaken zelfstandig met hun smartphone of tablet regelen, op een plek en een moment dat het hun uitkomt. ING-klanten kunnen voor hun digitale en dagelijkse bankzaken zes dagen per week terecht bij het nieuwe ING-servicepunt in onze winkel. ”

Wie nog niet zo digitaal actief is, kan de hulp inroepen van de medewerkers van Bruna Winterswijk. Zij kunnen ook helpen bij het aanvragen van internetbankieren van ING. Brengt de ING Betaalpas en een identificatiebewijs mee, dan is het aanvragen van Mijn ING en het activeren van de ING Mobiel Bankieren App zo gedaan. Bankieren wordt hiermee nog eenvoudiger en men heeft nog meer overzicht in alle bankzaken.

Belangrijk om te weten: Er is geen geldautomaat in de winkel en er kan geen geld afgestort worden. Het ING-servicepunt is te vinden in Boekhandel Bruna aan Misterstraat 21-1 in Winterswijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden