Kirina gooit hoge ogen tijdens open NK dobbervissen

Algemeen

WINTERSWIJK - Kirina Raterink uit Winterswijk heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de Open Nederlandse Kampioenschappen Dobbervissen in het Noord-Hollandskanaal bij Graftdijk.

Niet minder dan 100 dames – waaronder wereldkampioene Anja de Groot en de Franse nationaal kampioene – hadden zich gemeld om aan deze prestigieuze wedstrijd deel te nemen.
In alle vroegte vertrok Kirina samen met bankrunner Wilbert Mentink naar Graftdijk. Er stond een straffe wind en de vlagdobbertjes waren broodnodig. De supergeconcentreerde Kirina viste haar leefnetje vol, met als bonus een mooie snoekbaars.
Het resultaat was overweldigend. Bijna het hele nationale team werd er afgevist. In haar vak werd zij tweede. Overall werd zij zesde, een resultaat dat er zijn mag. Een goede uitgangspositie naar de toekomst.
Natuurlijk waren wereldkampioen Anja de Groot en de Franse nationale kampioen – nog – een maatje te groot, maar we zullen het de komende jaren gaan zien. Kirina gaat in de top van Nederland zeker meedoen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant