One Media start Instagram & influencer marketing agency

Het bekende marketing en adviesbureau One Media heeft een belangrijke nieuwe service toegevoegd aan haar dienstenpakket. Dankzij de toevoeging van een influencer agency kunnen bedrijven er nu een influencer campagne met bekende Instagrammers regelen maar ook kan men direct de volledige social media uitbesteden aan One Media. Volgens het marketingbedrijf kan men zo nog beter inspelen op de wensen van klanten.

Wat is een social influencer? Een social influencer is kort gezegd een bekende persoonlijkheid die (meestal) op social media met een groot publiek dat naar hem of haar luistert via zijn of haar Instagram kanaal. Deze social influencers kun je eigenlijk zien als merkspecialisten in iets bijzonders: namelijk zichzelf. De influencers kunnen hierdoor reclame maken zonder dat je het direct door hebt, wat uiteraard interessant kan zijn.

Professioneel Instagram & influencer advies

Een influencer marketing agency als One Media geeft professioneel influencer advies hoe je jouw bestaande sociale media channels kunt optimaliseren. Ook kan het social media bureau enigszins voorspellen hoeveel verkeer je via de social kanalen kunt generen, en belangrijker nog, ook een schatting doen over hoeveel extra omzet je kunt verdienen via social. Omzet kan een KPI zijn die je maandelijks met het bureau bespreekt.

Wanneer je onbekend met een Facebook of Instagram account voor je bedrijf, helpt de influencers agency je met het opzetten van de benodigde bedrijfsaccounts. Ook zijn er verschillende professionele trainingen beschikbaar zodat je zelf je social media campagnes kunt beheren en optimaliseren. Zo kun je geld besparen en toch gebruik maken van de talloze mogelijkheden van Facebook en Instagram Business.

Influencer marketing bureau One Media

Het influencer marketing bureau van One Media heef teen eigen unieke database met bekende influencers uit Nederland of daarbuiten. Hiermee kunnen ze jouw merk in de spotlights zetten. Dankzij de inzet van bekende influencers bereik je simpelweg een grote interessante doelgroep. De influencers managers van het bedrijf koppelen jou als merk vervolgens aan de juiste Instagram of Youtube persoonlijkheid. De influencer kosten hangen af van het type sponsored post op Instagram of YouTube. One Media adviseert je graag vrijblijvend over.

Dit artikel wordt u aangeboden door OneMedia.nl.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden