Eduardo Páez Bianco. Foto: PR
Eduardo Páez Bianco. Foto: PR

Argentijnse illusies bij Ankomm'n

WINTERSWIJK - Argentijnse vingervlugheid en illusies zijn op 21 augustus te beleven bij Gastgalerij Ankomm'n in Winterswijk-Corle. De in Buenos Aires geboren Illusionist Eduardo Páez Bianco laat daar zijn kunsten zien.

Eduardo Páez Bianco staat bekend onder zijn artiestennaam Colorete. Sinds 1979 presenteert hij zijn gevarieerde shows als Zuidamerikaans goochelaar en komiek. Als goochelaar werkte hij op honderden evenementen en congressen voor grote bedrijven zoals Ford, Renault, Chase Manhattan Bank en Boston Bank. Met zijn show 'Humor and Magic' tourde hij onder meer door Panama, Colombia, Aruba, Brazilië en Paraguay.
In de eerste jaren van deze eeuw presenteerde Páez Bianco shows in diverse amusementsprogramma's op de Mexicaanse televisie. Verder was hij werkzaam in grotere hotels zoals Fairmont, Flamenco Xcaret, NH, Palace keten en Four Seasons. Momenteel verblijft hij in Spanje maar is met enige regelmaat in Nederland te zien, waar hij zijn expertise en ruime ervaring toont. Bij Ankomm’n voert hij z’n acts ‘close up’ uit. Eduardo gaat daarbij van tafel naar tafel, zodat de toeschouwer met eigen ogen (niet) kan zien wat er gebeurt.
Het optreden van deze bijzondere illusionist begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19 uur. Aanmelden met naam, adres en woonplaats is verplicht en kan met een e-mail aan anita@ankommn.nl. Gastgalerij Ankomm’n ligt aan de Mentinksweg 5.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden