Mantelzorgcafé in Winterswijk

WINTERSWIJK - Op donderdag 13 augustus is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé, het ref- en informatiepunt voor mantelzorgers. Zij kunnen elkaar ontmoeten bij Hertog Karel van Gelre, Markt 25 in Winterswijk van 14.00 tot 15.30 uur.

Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg organiseert voor hen het Mantelzorgcafé. De mantelzorgconsulent is de gastvrouw en ontvangt de mantelzorgers met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Vanzelfsprekend kan men zich met vragen wenden tot de mantelzorgconsulent.

Aanmelden noodzakelijk
Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt men aangeboden. Wel is het noodzakelijk om te reserveren. Dit kan telefonisch op het volgende nummer: (0544) 82 00 00 of via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Aanmelden kan tot en met maandag 10 augustus. Informatie over deze bijeenkomsten is ook op de website te vinden.


www.vithulpbijmantelzorg.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden