Vacatures Vrijwilligerspunt

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt proberen vrijwilligers en organisaties in Winterswijk met elkaar te verbinden. Het Vrijwilligerspunt is gevestigd in Boogie Woogie, waar meerdere maatschappelijke organisaties bij elkaar komen.

Het Vrijwilligerspunt is voor een mevrouw die tijdelijk niet voor haar dieren kan zorgen op zoek naar dierenliefhebbers. Mevrouw heeft een hond, een kat en twee kittens. Dus ben je dierenliefhebber en verzorg je graag dieren of ben je wellicht op zoek naar een huisdier neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt.

Actief Winterswijk, dat zijn de gezamenlijke buurtsportcoaches van Winterswijk, zijn op zoek naar vrijwilligers voor de begeleiding van hun activiteiten op woensdag 26 augustus. Deze activiteiten vinden plaats op de Scholtenburg en bij schouwburg De Storm. Voor de begeleiding van kinderen is men op zoek naar vrijwilligers die deze culturele en sportieve activiteiten begeleiden. Dus vind je het leuk om met kinderen te begeleiden of ben je één van de ouders van de deelnemers meld je dan aan bij info@actiefwinterswijk.nl

De Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt zijn zelf per direct op zoek naar een PR-medewerker. Je belangrijkste taak is het schrijven van de wekelijkse berichten voor de krant. Je bepaalt zelf je werktijden.Ben jij een creatieve schrijver en draag jij het Vrijwilligerspunt een warm hart toe? Dan is deze functie vast iets voor jou. Bel of mail het Vrijwilligerspunt en men gaat graag met jou in gesprek. Telefoonnummer 0543 - 200026

.De stichting Kledingbank Winterswijk en omstreken is een stichting met als doel het doorgeven van goede, herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit niet altijd kunnen veroorloven. De Kledingbank helpt sinds 2013 mensen uit Winterswijk, Oost Gelre, Berkelland en Aalten. Een team van ongeveer 40 vrijwilligers zorgt ervoor dat er jaarlijks ongeveer 1000 mensen van kleding voorzien kunnen worden. Ter uitbreiding van het team heeft men een aantal vacatures. Men zoekt een dagcoördinator, die als taak heeft om het team vrijwilligers (ongeveer vier personen) aan te sturen en te begeleiden. Samen met het team zorg je ervoor dat klanten worden geholpen en dat binnengebrachte kleding wordt gesorteerd. Heb jij goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om een team aan te sturen? Dan komen wij graag in contact met je! Daarnaast is men voor verschillende dagdelen zoek naar nieuwe vrijwilligers. Je bent praktisch bezig en je zet je in om anderen te helpen. Je werkt één vast dagdeel per week in een klein team. Je helpt klanten in de winkel en zorgt ervoor dat de binnengebrachte kleding wordt gesorteerd. Men zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om met kleding te werken en klanten te helpen. De Kledingbank is te bereiken via info@kledingbankwinterswijk.nl.

Speeleltuinvereniging De Vrees organiseert van september tot en met april eens per maand bingo-avonden voor volwassenen. Voor de organisatie hiervan is op zoek naar vrijwilligers die met z’n tweeën de avond tot een succes maken De werkzaamheden bestaan uit: inkoop boodschappen (bingoprijzen), klaarzetten/opruimen van de bingo spullen bingo draaien. Vind jij bingo ook een leuk spelletje? En heb je er plezier in om anderen een gezellige avond te bezorgen? Dan komt men graag met jou in contact, via speeltuindevrees@gmail.com.

Deze vacatures zijn ook terug te vinden op de website van het Vrijwilligerspunt www.vpwinterswijk.nl. Voor meer informatie kan men ook bellen met 0543 200026 of mailen naar info@vpwinterswijk.nl. Vanaf maandag 3 tot en met vrijdag 28 augustus is het Vrijwilligerspunt fysiek gesloten. Per telefoon of per mail blijft het Vrijwilligerspunt onder de bekende telefoonnummers en e-mailadressen wel bereikbaar. Voor aanvragen van ritten met Automaatje kan men ook in de maand augustus van maandag tot en met donderdag tussen negen en twaalf bellen met 0543 200036.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden