Jinx. Foto: PR
Jinx. Foto: PR

Zes katten vermist, twee gevonden

WINTERSWIJK - In de gemeente Winterswijk worden zes katten vermist en er zijn twee gevonden.

Luna wordt vermist in de Spreeuwstraat, ze is een tengere poes van twee jaar oud, cypers/bruin gestreept met een witte snuit, borst, buik en poten.
Kater Sjonnie is een cypers/grijs gestreepte kater met een wit befje en witte sokjes, hij is klein van stuk, draagt een bruin leren bandje en wordt vermist op de Misterweg.
Janice wordt vermist in Henxel, ze is een driekleur poes, cypers/grijs gestreept met her en der wat rood, een witte neus/bek, wit befje en witte voetjes, omgeving Henxelseweg.
In Miste wordt kater Rowi vermist, hij is cypers/grijs met een wit vlekje op de neus en witte voetjes, is gechipt, gecastreerd,twee jaar oud, omgeving Misterweg.
Kater Flynn wordt vermist op de Scholtenenk, hij is een zwart/witte kater van twee jaar oud, heeft een witte neus met een zwart vlekje erop, heeft een zwart vlekje op de kin, een witte bef en voetjes.
Kater Jinx wordt vermist in de Ligusterlaan, hij is een cypers/rood met witte kater, is wit rond de bek, heeft een witte borst en sokjes en draagt een zwart vlooienbandje.
Een cypers/bruin gestreepte poes is gevonden op de Rondweg West, ze mist een stuk van haar linkeroor.
Op de Vosseveldseweg in Kotten is een kater gevonden, hij is zwart en heeft een klein wit befje.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden